Мария не спира да качва свои снимки в нета, да поства видеа, а и телефони на мениджъра си за участия. Явно мъжлето й - Миро Дзвера й е поспрял лекинко кранчето, та миньончето от Стара Загора се напъна да поработи.

Преди часове тя публикува поредните си снимки като акцентира, че се намира в родния си град - вероятно в хотел, тъй като от прозореца, на който се е изтипосала, се вижда езеро.

Не това обаче е интересното, а фактът, че все още е жега, а Мара Отварачката се е барнала в оскъдни дрешки и... кубинки. Ама мощни, яки кубинки, които със сигурност държат топло на краката. Топло, ако е зима, но при тези градуси...

Е, не!!! Близки до Мария втрещиха: Миришат й... (потресаващи подробности + СНИМКИ)

Моментално под поста й заваляха коментари за това, които бяха изтрити. "Ти не ги свали цяло лято тия кубинки, бе", написа й поредната последователка, която още са пропуснали да изтрият.

Е, не!!! Близки до Мария втрещиха: Миришат й... (потресаващи подробности + СНИМКИ) - Снимка 2

Та по повода с кубинките се изказаха и близки до Мария източници, които си го рекнаха направо - "Краката й миришат, та се не трае! Молете се да не се събува, когато сте около нея, щото е страшно"...

Всъщност това е самата истина - за който и да било човек. Дали си мъж, или си жена, която поддържа изрядна хигиена, това няма никакво значение. Дори и специалните пудри и спрейове за обувки и крака да ползваш, пак не можеш да се отървеш от спарването и миризмата, която ще се разнесе от крачетата ти само след няколко часа. Така че, Марче, свали ги малко, ма!

Източник: Crimesbg.com