Хубавата Надя не издържа вече на случващото се!

Драма помрачи щастието в семейството на поп фолк певеца Константин дни преди коледните празници. Съпругата на Коцето - младата и хубава Надя не издържа вече на случващото се с чаровника и му постави ултиматум. Това разкриха близки приятели на семейството, притеснени от онова, което може да последва.

Нервите на Надя не издържали от това, което ден след ден слуша за съпруга си от познати, а и съвсем непознати хора. Работата е там, че Коцето все повече затъва в чашката и става неузнаваем. На всяко участие в нощните клубове той се отдава на порока си и, както самата Райна разкри в Биг Брадър, забравя да се прибере у дома.

Konstantin-i-NadyaСвидетели на концертите на Константин буквално се изчервяват от неудобство при ида на поведението на певеца. Той постоянно се заигравал с подпийнали мадами, флиртувал свободно с която му падне и не рядко си тръгвал от клубовете с придружителка. Която, разбира се, не била майката на детето му.

Всичко това нямало как да не стигне до знанието на самата Надя, чието търпение съвсем се изчерпало. Влюбена до лудост в мъжа си, сладураната търпяла безотговорността му няколко години, но всичко си има край.

Тя поставила условие на Коцето да се стегне и да се държи подобаващо за семеен мъж и баща, или да си обира крушите. Какво ли ще избере той обаче?!...