Тиха, възпитана, скромна, деликатна... Това беше образът на Мира Добрева години наред, но ето, че дойде моментът, в който тя тегли чертата и каза: "Баста!". Водещата на БНТ, която пред август ще чукне 51 лазарника, се усети най-после и осъзна, че времето лети и е прекарала живота си в опити да се хареса на мъж, който не я заслужава.

Дойде й акълът на 51: Мъже изплезиха езици по голите "бомби" на Мира Добрева на плажа! (виж как ги бройка - СНИМКИ)

Разбира се, че говорим за Жоро Торнев, който е голямата й любов и който години наред я кичеше с рога, като си го слагаше с която му падне. Мира търпеше, прощаваше, но накрая й омръзна. И... свали горнището на банския.

Дойде й акълът на 51: Мъже изплезиха езици по голите "бомби" на Мира Добрева на плажа! (виж как ги бройка - СНИМКИ) - Снимка 2

Телевизионерката се пусна по монокини на плажа и за секунди събра очите на мъжете, които моментално я разпознаха. Десетки мачовци - по-млади или застаряващи, наточиха лиги по Мирчето и се скъсаха да й предлагат услугите си - я водичка да й купят, я да я намажат с плажно масло...

"Може да е минала 50-така, но не се дава. Яка мацка си е още и се увери сама по реакциите на мераклиите наоколо. Тя обаче е хитра, не се дава лесно. Дразни ги и се смее, но едва ли ще си хване гадже на морето. Въпреки че знае ли се откъде ще ти изскочи "заекът"?!", коментират близки до Добрева.

Иначе отношенията й с Жоро Торнев отдавна са приключили и двамата поддържат приятелски "чувства" само заради сина им.