Тя е родена в Деня на детето и утре става на 19 години. Малката Крисия Тодорова взе, че порасна пред очите ни, макар и още да не й личи. Или поне не й личеше до вчера, когато се пусна неузнаваема в мрежата, за да покаже какво си е подарила за празника.

Доскоро Крисия, която успешно се прави на рапърка по стайлинг, си приличаше досущ на дечко. На нейните години много от връстничките й спокойно могат да й минат и за майки. Криси обаче си е все с тази детска муцунка, най-вероятно, защото е запазила чистотата и добротата си.

Дни, преди 19-ия си РД: Крисия утрепа с визия ала д-р Енчев! (СНИМКИ)

Да я пита някой обаче защо реши да подражава на кифлите, при това на най-смотаните?! На фотото, което виждаме, устните на певицата са така издути и изтумбени, че сигурно е наляла повече от милилитър хиалурон, при все, че се препоръчва да се започне и от половин милилитър.

Дни, преди 19-ия си РД: Крисия утрепа с визия ала д-р Енчев! (СНИМКИ) - Снимка 2

"Криси, да не си идваш от доктор Енчев бе, дете?! В теб ни беше вярата, че ще останеш адекватна и с класа, каквато си носиш по природа, но не - хайде и ти в отбора на бръмчалки и чалгарки, поне визуално. Няма да се учудим ако утре те видим и в редиците на Пайнер, па и едни балкони да туриш, от които да ти се изкриви стойката", коментират разочаровани потребители в нета.

Криси обаче явно си се харесва така, а и е нормално - тя е дете от съвсем новото поколение, което си иска своето. Дори и да изглежда еднотипно. Кой знае, може пък да го израсте.