Елена от "Ергенът" гостуваше днес в Би Ти Ви, където направи две неща - отново натри носа на пренебрегналия я Евгени Генчев, но и сериозно озадачи зрителите. Казано вкратце, Елена-Антоанета показа и си го каза, че не си е взела урок от предаването, напротив - остава си същата.

Тя шокира потребителите в нета, които я обвиняваха, че се е "постилала като килимче" под краката на пианиста, с обещанието си да не се променя. Каквото и да й коства това и колкото и мъже да я отхвърлят.

"Да, аз съм такава и ще бъда такава. Човек трябва да си следва собствената природа. Аз показах на този човек, на Евгени, че съм влюбена в него и наистина бях. Е, той не се оказа достатъчно мъж и достатъчно силен, за да приеме и да понесе моята сила и откровеност. Нищо, продължавам напред. И ако ще още 25 души да ми счупят сърцето, пак ще се държа по същия начин, когато се влюбя. Защото знам, че 26-ия ще е моят човек", заяви твърдо Елена.

Тя даде да се разбере и че Генчо ще го "яде голям" с Валерия и загатна, че знае неща, които не са обществено достояние за двамата и които показват, че изборът му е бил грешен. Просто, защото веганката и кучкарка го ранява повече, отколкото да го обича.

Но, така е. Всички знаем, че Валерия плени Евгени точно с това - с чепат характер, голяма уста, но и огромна доза егоцентризъм. Да видим докъде ще я добутат...