Във Варна Ники Михайлов не показа ревнивата си същност! Той остави Алисия в ръцете на диджей Дамян, за да се налива с алкохол!

Наистина не е лесно да си пиян, особено когато половинката ти е красавица като Алисия. Футболният страж Ники Михайлов го доказа във варненската дискотека "Час Пик", където любимата беше на участие. Ники прекали с чашките и остави жена си да бъде ухажвана от не кого да е, а от известния варненски сваляч диджей Дамян, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_317886" align="alignright" width="300"]Алисия бе обект на внимание от страна на диджей Дамян, а Ники Михайлов нищо не направи Алисия бе обект на внимание от страна на диджей Дамян, а Ники Михайлов нищо не направи[/caption]

Ники Михайлов е бил толкова пиян, че даже е отвратил с поведението си доста от присъстващите, твърди наш достоверен източник. Почти през цялата вечер той не обърнал никакво внимание на своята любов, а го е интересувало единствено да се почерпи солидно. От това, разбира се, се е възползвал диджей Дамян, който веднага се е лепнал до Алисия.

[caption id="attachment_317887" align="alignleft" width="179"]Ники мъртво пиян се снима със свой фен, а зад тях Алисия и диджей Дамян си шепнат нежно Ники мъртво пиян се снима със свой фен, а зад тях Алисия и диджей Дамян си шепнат нежно[/caption]

В почивките между песните Дамян сериозно задявал певицата и това се вижда от снимката, до която нашият екип успя да се добере. На нея не само Ники е пиян до козирката, но е и целият полят с алкохол, което се вижда по тениската му. Зад него Алисия си шепне нещо "на уше" с диджей Дамян. Според присъстващите, двамата са показали известна доза по-специална близост, а Ники Михайлов не е реагирал по никакъв начин, а и не е бил в състояние да го стори.

Какво се е случило по-нататък и дали има продължение между Алисия и Дамян, не е ясно, но е сигурно, че и да е имало нещо, Ники изобщо не е разбрал. По принцип спортистите не би трябвало да употребяват алкохол, но отдавна е известно, че за българите това не важи особено. Все пак що за мъж трябва да се напие така, че да остави жена си в ръцете на друг?! Това са си задавали и всички присъстващи в "Час Пик".