Десислава е една от най-обичаните певици в лекия бранш на музиката

Певицата с ангелски глас скоро ще става баба от първородния си син Майки. Въпреки успехите на сцената Деси е убедена, че кошмара от детството още я преследва. И  е дал отпечатък върху целия й живот досега.

И той  е травмата, която получила от родния си баща. Той бил алкохолик, който тормозел семейството и често посягал на майка й.

„Бях малка и не успявах да защитя мама от пиянските набези на баща си. Нямах подкрепата от татко си, както е при нормалните деца и семейства. Това се отрази на целия ми живот“, връща лентата назад фолкпевицата.

Десислава предполага, че алкохолната зависимост на татко й се отразила и върху избора й на мъже. Те не само са били по-малки от нея, а тя  е търпяла изцепките и изневерите им. А от бащата на Майки е преглъщала дори физическо насилие.

Ангелогласната изпълнителка винаги е била против алкохола и по-точно с неговото прекаляване, по обясними причини.

Но в последно време тя не отива на участие, преди това да не гаврътне някой и друг шот. Разбира се, далеч е от „постиженията“ на колежката си Галена, която пие по няколко и то без да ги хваща с уста.

„Боим се за не залитне към алкохола, защото много й дойде стреса. Каръците във връзките й, това, че рано ще става баба, а и липсата на мъж в живота й действат отрицателно“, притеснени са нейни приятелки.

Източник: Лупа, Crimesbg.com