Дениз Хайрула упорито крие любовника си

Палавата туркиня не иска да признае кой е мъжът до нея. Плеймейтката, която финишира втора в шоуто „Ергенът“, има връзка с бизнесмена Стоян Стоянов. Двамата са заедно вече трета година.

Любовта им е белязана с раздели и събирания, като при една от разделите богаташа прави бебе на певицата Дебора.

Общи снимки в мрежата, от почивките им, отдавна циркулират в мрежата, въпреки че Дениз отрича да са заедно. На фотото се вижда как тя е седнала в скута му, а той собственически я стиска по задните части.

Богаташът е по вкуса на еротичната танцьорка-дебел и с голям портфейл. Двамата са летували в Доминикана, после в Гърция. Празнували са и рождения ден на Дениз, а Стоян й се обяснил в любов.

„Заедно сме на трети твой рожден ден. Ти ми даде всичко, обичам те повече от всичко, готов съм да си дам живота за теб“, отправи романтично послание богаташа към любимата си. Изглежда той доста е хлътнал по туркинята, тя обаче не се показва по мрежата с него.

Пред приятелки обаче Дениз се хвалела, че Стоян й правил щедри дарове, но най-скъпия получила от бившия си Ицо Стоте манекенки. Сираков й подарил автомобил, който тя продала след смъртта му и изхарчила парите за дрешки и почивки.

Според клюката Дениз Хайрула не искала да се обвързва все още сериозно със Стоян и да му ражда. Тя обичала нощния живот, купоните, да пафка и пие на воля,затова държала и на свободата си.