Ден преди да посрещне весело Новата година, Светлана Гущерова излезе извън себе си, в шок е и плаче безутешно. Това разкриха близки до нея източници, които разказват, че приятелите й се чудят какво да правят, за да я успокоят.

Все пак не се е "свършил светът", я - проблемът на Светлето, за щастие, не е нито от здравословен, нито от личен характер. С Християн Гущеров все така си живеят сговорно, наобиколени от четирите си дечурлига, така че поводи за тревога, поне на този етап, няма.

Бившата плеймейтка обаче реве, та се къса, защото вече трети ден не може да възстанови "безценното" си - своя профил в Инстаграм. Знаем, че тя общува свободно със света само през тази мрежа, Фейсбук не ползва, а и от вкъщи почти не излиза, защото мъжът й я е превърнал в домашно гърне, да не кажем саксия...

Неизвестни хакери не просто са хакнали профила й, за да рекламират там разни неща, както става обикновено, но са изтрили всичко в него, цялата информация, която наистина беше много. Гущерова се фукаше и с близо 120 000 последователи, които в момента също са... да не казваме къде.

"Много е стресирана и направо истерична. Дано от Киберпрестъпност си свършат работата", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com