Нова порция пошлост сервира преди минути чалгаджийката Мария, но при нея това не е новина, а по-скоро спорт... Мара Отварачката отврати мрежата с кадър, на който е с мъжа си Мирослав Соколов и двамата демонстрират уж близост.

Дъното на пошлостта: Миро Дзвера бърка публично на Мария в... (ще се отвратите - СНИМКИ)

За болшинството потребители обаче това не е нито любов, нито близост, а откровена простащина, която за жалост, се гледа и от подрастващи. Както виждате, двамцата са на поредната си фотосесийка. Миро е облечен във фланелка с прикрит циничен надпис на английски, а ръката му директно е бръкнала на Мара... отзад.

Чалгарката изтипоса фотото, явно предоволна от себе си, но реакциите на хората са смазващи. Повечето откровено ги запитаха защо не си отидат у дома в кревата, или ако искат да "разчупят", да си наемат стая в хотел.

"Голям героизъм, голямо нещо... Да покажеш как мъжът ти те обарва. Маро, стигнала си дъното и копаеш отдолу, но никога няма да го осъзнаеш, защото си проста като гъдулка. А и тоя твоя бек явно за друго не става, освен да ти търси по дупките неща, дето ги няма", съсипаха я в нета.

Разбира се, заралийката чевръсто трие изказванията, които не й допадат и оставя само тези, изразяващи телешки възторг от "подвига" й.