Ако има връх на пошлостта, на вулгарността и на евтинията, то Мария го е покорила отдавна. А сега дори "полетя над него" с най-новите си "уроци" към подрастващата щерка Марая. 14-годишното момиче отдавна се е научило от майка си на стойки и чалъми, а днес вече овладява изкуството на "въртящия се з@дник".

Мдаа, Мара Отварачката не само учи Марая как да се чекне и да си върти дупарата пред мъжете, но и засне уроците си, та ги пусна и в нета. За да може всички да видят що за добър родител е, а и да й ръкопляскат.

Дъно на евтинията и вулгарността: Мария учи Марая как да си върти з@дника, навира си го в обектива! (СНИМКИ)

Така че вижте хубаво кадрите с Мара, забележете как усърдно си изнася задницата надолу, назад и едва не я залепя в обектива, пък си водете записки, упражнявайте се или каквото там ви хрумне...

Дъно на евтинията и вулгарността: Мария учи Марая как да си върти з@дника, навира си го в обектива! (СНИМКИ) - Снимка 2

Потребители попиляха певицата и не е нужно да го казваме дори. Дами на годините на Мария, а и по-млади, които имат дори по-малки деца от Марая, са потресени и отвратени от това, което чалгарката прави с щерка си.

"Но какво искаме от нея, като тя е учена на същото от малка - как да се слага и да се продава на мъжете като парче месо. То е ясно, че оня Миро Дзвера я има само за това и затова я бие, тренира я като боклук. Но как иска да я уважават, като уважението се печели с поведение, а не с въртене на з@дни части", пишат в нета.