Циркът  е пълен, Мара Отварачката се върна при Миро?

Заралийката била забелязана да шофира скромен джип по столичния булевард „България“ и после по Околовръстното шосе, където се намира домът на Мирослав Соколов. Не е ясно дали Мария се е прибрала в дома на лихваря или просто е отишла там, за да си прибира багажа.

Преди време бизнесменът изгони от луксозното си жилище жена си Вая и двете си деца, за да заживее в него с фолкаджийката, припомнят съседи на пишман семейството.

Каквато и да е причината Мария отново да се мотае в жилището на съпруг номер три, хората са изумени.При положение, че е била физически и психически малтретирана, и дори заплашвана с пистолет.

„Трябва много да е огладняла и да е готова да търпи унижения, бой и после за компенсация подаръци и лъскави вещи и почивки, за да се върне при този бияч. Ама човек сам избира пътя си, като й харесва така, да го търпи, а не после да занимава полиция и общественост със себе си“, коментират в мрежата.

А в съда наглостта на Миро Дзвера стигна дотам, че той отрича да е тукатил Мария.

„Аз я обичам, не искам да я нараня“, казал Мирослав пред магистратите. И стана ясно, че двамата с Мара Отварачката обичали по-твърдите ласки в кревата, заради което била цялата дандания.

Да се чудиш и маеш да ги съжаляваш ли или да ги порицаваш?!

Източник: Лупа.бг