Съпругът на Мария - Мирослав Соколов, е задържан в ареста на полицията за 72 часа, а причината е брутална - побой на певицата и заплаха за убийство с пистолет, опрян в главата й. Ужасът се разиграл на 21 март, разкриха добре запознати източници пред вестник "Телеграф".

Мария и Миро Дзвера, който май добре си отговаря на прякора, се скарали жестоко в дома им на улица "Златен рог" в столицата. Не е ясно дали Миро е употребил алкохол, но е много вероятно и да е бил пиян до козирката. В разпрата той се нахвърлил върху миньончето Мария и започнал да я налага предимно с юмруци в главата.

После хванал пистолет и го опрял до лицето й като я заплашил с убийство. Мара Отварачката не била на себе си, но бързо успяла да избяга в другата стая и да набере 112. Отишлите на място полицаи закопчали Мирослав и го отвели в ареста, като след 72 часа ще се гледа мярката за неотклонение.

Това разкриха ексклузивно източниците пред медията като се кълнат, че думите им отговарят сто процента на истината. Самата Мария обаче бе потърсена от репортери на вестника малко по-късно и отрече информацията.

"Никой не ме е бил, няма такова нещо", кратко каза тя като отрече да е подавала какъвто и да е сигнал в полицията, особено за мъжа си. Напоследък подобни сигнали станаха доста по-чести, заради масовия шум, който се вдигна покрай случая на Диана Димитрова и Юлиан Вергов.