Ивана най-сетне разкри мъжа, с когото има сериозна връзка от няколко месеца!

Певицата на народа Ивана има повод да почерпи. След толкова години на самота и търсене на правилния мъж, тя най-после показа човека до себе си. Двамата са заедно от няколко месеца, а Ивана е влюбена и много щастлива. Това разкриха и близките до поп фолк звездата, доволни, че и на нейната улица вече е изгряло слънце.

Ивана и новият й партньор бяха засечени да си гукат романтично в едно от най-вървежните заведения в града на тепетата Пловдив, където певицата има луксозен апартамент. През цялото време, докато двойката бе в заведението, Ивана не свали усмивката от лицето си, а погледът й към господина издаваше неприкрита нежност и любов.

[caption id="attachment_337592" align="alignright" width="300"]Ивана Ивана най-после е щастлива и влюбена - откри мъжа за себе си[/caption]

Нещо повече - видяна, че е снимана, Ивана за първи път не направи физиономия, нито се опита да попречи на фотографите в работата им, пише вестник "Уикенд". Това, което до момента се знае за мистериозния господин до Ивана е, че е заможен бизнесмен от Пловдив, но все още двамата с любимата му живеят разделени.

Припомняме, че преди няколко месеца самата Ивана разкри в свое интервю, че най-после е открила мъж, който истински да я очарова и впечатли, като двамата са заедно от края на миналата година. Певицата обаче заяви, че не бърза да прави важната стъпка в живота си и да заживее на семейни начала с новата си изгора, докато не се опознаят достатъчно добре.

"Хубаво ми е така - аз върша моите задължения, той работи и движи бизнеса си. Срещаме се няколко пъти седмично и си прекарваме повече от прекрасно. Това е човек, с когото мога да разговарям на различни теми часове наред, което е от огромно значение за всяка връзка. А и всички други "работи" с него са перфектни", смее се загадъчно певицата.

[caption id="attachment_337593" align="aligncenter" width="300"]Ето ги влюбените гълъбчета, засечени преди няколко дни Ето ги влюбените гълъбчета, засечени преди няколко дни[/caption]

Ивана още не е решила да разкаже къде и как се е запознала с новия мъж в живота си, може би от суеверие и страх, че не е препоръчително предварително да се хвали с връзка, която още не е окончателно затвърдена. След като отношенията между двамата днес обаче са толкова прекрасни, а самата Ивана сияе, то вероятността тя да съобщи и още по-сензационна новина, е повече от голяма.