Горката му жена на танцьора Иван Карастоянов, който явно няма много акъл, да не кажем хич... Скандална новина разтърси всички, а именно - Иванчо се е поддал на чара и съблазънта на Емануела и... в момента двамата са заедно.

Помним, че аферата им започна още в "Денсинг старс", когато чалгарката му "мяташе белтъци" от първата среща, а после бързо изконсумираха страстите си. Явно обаче не са се наситили един на друг, защото Иван нарочно напусна предаването, за да скъса с Ема и да спаси брака си. Той е женен и има малко детенце.

Е... жена му и детенцето сигурно сега са си в София - самички, защото той е с новата си любима. Емануела лично се постара да публикува снимки, на които се вижда, че е с нов мъж, на морето, а на пясъка е написано името й. Първата й буква пък грее с бели рози в средата на голям букет с червени такива... Абе, романтик си е хванала, само да не беше женен.

Доказателство, че става дума за Иван, са не само думите на близки до нея хора, а и фактът, че тя не спира да пуска кадри от танците си с Карастоянов, докато на втория си партньор Калоян не отделя и минутка време. Сещате се, че не "Денсинг старс" й е в главата, нали?!

"Жалко за младата му жена на тоя олигофрен! Кака му Емануелка ще си поиграе и ще му сложи рога с първия баровец", пишат в нета.

Източник: Crimesbg.com