Семейното съжителство  на Мария с Мирослав Соколов е белязано само с драми и скандали. След като за пореден път се изпокара с третия си съпруг чалгаджийката отново е сама. Според слуховете с Миро Дзвера си спретнали чутовен скандал по време на почивката им с Гърция. От тогава до днес няма ни кост, ни вест от благоверния й, който потъна вдън земя след поредните драми.

От известно време Отварачката се скри на нашенското море в компанията на любимата си щерка и не спира да публикува снимки от луксозния хотел „Дюни”, чийто собственик е Мая Илиева, която го  наследи от покойния Георги Илиев.

Но от снимките, които публикува Марчето можем да установим, че изглежда много отслабнала в последно време. И на лицето й няма помен от усмивка, а феновете й пишат, че от далеч си личи, че не е щастлива. Явно над семейното щастие отново са надвиснали черни облаци и дори малкото комплименти, с които я обсипват нейните най-върли обожатели не могат да приповдигнат минорното й настроение, в което е изпаднала напоследък .

Мария обаче мълчи и не споделя с феновете какви са й проблемите. Нито казва къде е Мирослав и има ли надежда да се съберат отново.