Ще станем свидетели на нещо наистина отвратително!

Този сезон на риалитито Биг Брадър ол Старс удари в земята всички останали - не само в България, а и зад граница. За жалост обаче това, което ни изстреля на върха не е нещо хубаво, а неподражаемата ни балканска простотия и идиотизъм.

След като преди няколко дни охрана се беше строила пред вратата на Къщата и чакаше нареждане от Биг Брадър, за да влезе и да изгони някого оттам, съквартирантите не се успокоиха. Омразата им се разгаря с все по-голяма сила и стигна до върхове, напълно недопустими за публични личности.

Този път просташкият скандал избухна не между Джийсън Брад Люис и Златките, а между мургавата Пенка и манекенката Маги Желязкова. И ако на Пенка акълът й стига дотам, че да пази равновесие, то Маги има претенции за интелигентна и начетена дама.

kanchevНещо, което със сигурност няма да покаже в днешния епизод на шоуто. Тази вечер ще видим грандиозния скандал, разгорял се между двете и крясъци, на които не би устоял и най-големия непукист.

Информатори от екипа на шоуто подшушнаха, че кавгата не се е ограничила само в словесен двубой, а е имало и наченки на физическа саморазправа. Предстои да видим какво ще счете за необходимо да излъчи Биг Брадър за аудиторията си и да разберем коя е по-голямата скандалджийка от двете.