Бориса обрисува играчите от Къртицата доста цветисто Моделката Бориса успя да сложи „лице” и да разгадае задкулисните игри на много от съотборниците си в култовото предаване, като ги направи на пух и прах

Манекенката Бориса Тютюнджиева в прав текст обвини колежката си, скандалната Ивайла Бакалова, че не е никак искрена и играе подмолно. Това вървежната красавица заяви в предаването на ТВ7 „Жените говорят”. Двете не се дишаха и това си личеше достатъчно явно още в базата. Както по погледите, които си мятаха една на друга, така и по хапливите реплики.

[caption id="attachment_314824" align="alignright" width="300"]Бориса разби съотборниците си Бориса разби съотборниците си[/caption]

Бориса Тютюнджиева сподели пред водещите, че е била напълно наясно с мераците на мъжките участници в реалито към нея. Но хубавицата отрече да е имала каквито и да е романтични желания към Пушката или към който и да е друг мъжкар във втория сезон на „Къртицата: разтърсване”.

Бориса беше откровена и в това, че хвърли в лицето на ММА-боецът Георги, че е завършен егоист. Той и скандалната Ивайла си допаднаха в риалити шоу и се очертават да бъдат много повече от приятели, разбра Клюки.бг.

Бориса отпадна заради теста, който бе спечелен от Емил Каменов. Тя призна, че е го е смятала за предател и подмолен играч, тъй като притежавал необходимите за целта качества. Но впоследствие се разбра, че предположенията й се оказаха грешни. Красавица отрече да е отнела фамилното ложе на наркобарона Михаил Младжов. Моделката Десислава Зидарова също опроверга мълвата, че Бориса е виновна, за да се разбие семейството й.

Ефектната манекенка призна обаче, че са се познавали по-отблизо. Шефката на модна агенция „Висаж” Жени Калканджиева също не скри „топлите си чувства” към Бориса Тютюнджиева.

Тя заяви в прав текст, че Бориса злослови по адрес на Виктория, като я обвинява, че се продавала на мъже срещу пари в Италия. Шестата в света по красота обясни, че тя лично е изпратила манекенката Вики в Италия, където е работила за местна компания.

От екрана Калканджиева посъветва Бориса Тютюнджиева да си вземе нападките назад и я захапа отново с лъжливата покана за корицата на „Вог” в Италия.Бориса призна, че от римска страна не са й отправяли оферта за модното списание.