Чаровникът Владо Карамазов винаги е възпитан, сдържан, абе... интелигентен човек, който не прави простотии. Жегите обаче не прощават на никого, а настоящите са рекордни, та... може лекинко да полудее човек. Важното е бързо да се освести, както го направи актьорът.

Снощи той събра очите на фенките, а и на някои фенове, с голата си снимка, която пусна в Инстаграм. Фотото е селфи, направено в огледалото и е почти в цял ръст - както се казва, всичко му се види на момчето. Жалко, че само час по-късно той я скри, но успяхме да я запишем и да ви я покажем, защото... ами струва си, де, готин си е Карамазов.

Актьорът е на 45 години и видимо е в прекрасна форма. Да, не е слаб, има малко паласки под кръста, както се вижда, но краката му са яки и здрави, ръцете също са добре... да не бъдем толкова претенциозни. А и все пак той не се напъва да става Мистър Олимпия, нали?!

Убедени сме, че след тази гледка пощата му ще се задръсти от съобщения на фенки, но самият той призна неотдавна, а го е написал и в книгата си, че има доста високи критерии за жената до себе си. И в тези критерии визията е на заден план. Предхождат я интелектът, умът, духовността.

"Не смятам, че просто трябва да се оженя и на всяка цена да имам потомство. Ще стане, ако си открия човека", категоричен е Карамазов.

Източник: Crimesbg.com