От кого Мария крие истината за брака си с Миро Дзвера, след като лично е дала потресаващи показания пред полицията?! Това се чудят днес феновете й, видели я в ефир. Мара Отварачката бе в наша национална медия, където подлуди водещата с настояването си да говори само за музикалната си кариера. Тя отказа да коментира брака си и се заинати като магаре. Спомена само, че е силна и спокойна, не се бояла от нищо...

Е, час по-късно обаче стана ясно, че Мария е дала показания пред полицията, а вътрешни източници разкриха и какво точно е разказала там. Оказва се, както и очаквахме, че Миро Дзвера не посяга на певицата за сефте. Той й вдигал ръка и друг път, но се ограничавал до шамар-два, след което се извинявал и хуквал за подаръци.

Словесния тормоз и обидите обаче били почти ежедневие като в пристъп на жестока ревност Миро я наричал с най-брутални епитети, повечето от които за "лека жена". Той смятал, че Мария се "пляка" зад гърба му и не вярвал във верността й.

Новината от последните часове е, че певицата вече е задействала адвоката си и първите стъпки към развода вече са факт. Мария щяла да иска и финансово обезщетение за преживените несгоди и нанесени травми като се надява да изцоца колкото се може повече от Соколов.