Новината на деня, че сигурно и на месеца - Алекс Богданска си имала ново гадже. Двамата бяха изловени в центъра на София, съвсем неглиже, докато пазаруваха и хапваха в ресторант на открито. Видя се, че въпросният не е сред известните на обществеността личности, но поне е млад и с една идея по-симпатичен от Даниел Петканов.

Дотук нищо лошо. Влюбени са хората, нека си се вземат. От снимките обаче личи, че Александра явно е по-влюбената, защото жестовете на обич идват основно от нейна страна. Тя се натиска в гаджето си, тя слага крака си върху неговия, тя го гледа с очи на кошута, всичко тя... И за капак тя го вози в колата си, която подкара след развода с Лудия репортер.

Богданска, защо се унижаваш?! Моделката пак не случи на мъж - тя му се натиска, той нехае! (СНИМКИ)

Колкото до новия й любим, ами какво да кажем - мнозина определиха момчето за бльон или тотален льольо, щом изглежда тотално индиферентен пред прелестите на Богданска, която уж е сред най-оборотните ни манекени.

Богданска, защо се унижаваш?! Моделката пак не случи на мъж - тя му се натиска, той нехае! (СНИМКИ) - Снимка 2

"Петканов барем я гледаше с любов през годините, докато бяха заедно, а тоя видимо нехае. Остава и тя да го издържа, да го кара и взима от работа, да го хрантути. Голяма овца май е тая Богданска", коментират потребители в нета при вида на фотосите.

Богданска, защо се унижаваш?! Моделката пак не случи на мъж - тя му се натиска, той нехае! (СНИМКИ) - Снимка 3

Дали двамата живеят заедно, или още опипват почвата, не се знае, но щом решиха да се покажат, работата май върви на сериозна връзка.