Той е на 41, а тя на 24. Разликата във възрастта им беше цели 17 години и това си каза думата. Фарид Джафари заряза Айлин Бобева, но едва ли само годините са били причината, най-вероятно и пълно несходство в мисленето и характерите.

Богатият иранец известно време се водеше изпепеляваща любов за палавата бивша ергенка Айлин, която не спираше да пуска снимки в нета и да споделя колко е влюбена. Че как няма да я влюбена, след като банковата сметка на Фаридчо надвишава в пъти сумите, които само е сънувала...

Не е ясна причината за раздялата им, но явно Бобева успешно я е преодоляла. Знаем, че Айлин е лека в акъла, в смисъл, че не се натоварва излишно с драми и кахъри, а гледа да си живее живота. Тя не мисли за семейство и деца, макар да опита да измами Евгени Генчев във формата, но не й се получи, той не й се върза.

Днес Айлин показа, че отново е щастлива и се изфука дори, че до нея вече има супер младок. Тя се похвали с "новото си момченце", което със сигурност ще й е вярно до живот, защото не е човек, а куче.

Да, Бобева е решила да започне да се грижи и за друг, освен за себе си и си е взела другарче. Дано то да я направи по-сериозна и отговорна.

Източник: Crimesbg.com