Спешен развод иска Мария Петрова като вече е говорила с адвокат и е задействала процедурата. Бившото ни златно момиче било категорично, че няма да търпи и ден повече да я наричат "съпругата" на Боби Михайлов, когото не може да понася.

След толкова години любов, отдаденост и вярност към мъжа си, Мария се отврати и в момента дори мрази шефа на БФС, не само заради подлото му предателство - знаем, че той й изневеряваше с младата си секретарка Катя, която наскоро дори оплоди.

Друго обаче е още по-долно и това е решението му да зареже бременната си любовница в момента, в който Мария Петрова разбра и скандалът избухна. Шокирана от новината, че се разделя с нея, но евентуално щял да признае детето, Катя била неутешима, а близките й се тревожели за здравето и протичането на бременността й, разкриват източници от обкръжението на Борислав Михайлов.

"Него това не го вълнува, защото е лесно да си го завреш някъде за кеф, а после жената кучета я яли, ти си гледаш удобството и рахата... Само че Мария изобщо не е глупава, нито примирена женичка, която ще му прости, ще му повярва на крокодилските сълзи, па ще плесне и ще го прегърне... Тя иска развод и да не й се мярка пред очите", коментират източниците.