Преди ден Михаела Маринова се показа с новото си гадже, в което се твърдеше, че е лудо влюбена - ама над ушите чак... Ти да видиш! Доста хора се учудиха как може толкова бързо да се забрави една огромна любов и да се открие друга, също толкова голяма, но защо пък не - чудесата се случват...

Да, ама не и този път. Оказа се, че любовта на певицата наистина е голяма, но не към този млад мъж, когото показа на снимките от Италия, а към онзи, който й разби сърцето и я съсипа. Онзи същият - женения със семейството.

Близки до Маринова активираха страшна бомба като разкриха, че младата певица прави абсолютни нелепици от страст. "Хвана се с богатото синче - родителите му са много заможни, за да дразни онзи същия, който я срина със земята като я заряза. Мисли си, че като го накара да ревнува и ще го върже, но това са глупости. Ако трябва да сме честни, това си е направо патологично състояние, но кой ли влюбен е нормален?! Дано го забрави по-бързо, за да не си навлече още по-големи бели на главата", коментират източниците.

Надяват се също, че настоящата й уж връзка няма да приключи със скандал и че "разводачът" й из Италия няма да побеснее като в крайна сметка осъзнае, че тя просто си играе с него и другия. А иначе Мишето се радва и се снима на воля сред красотите на езерото Комо.

Източник: Crimesbg.com