Помните ли Благовеста Бонбонова от първия сезон на "Ергенът", която не спря да рони сълзи и да се тръшка за вниманието на Виктор Стоянов. Досущ като Милица Гацева за сърцето на Евгени Генчев... Че как ще се забравят две такива колоритни дами?!

Е, именно Блага напомни днес за себе си с бомбастично разкритие, касаещо личния й живот. Нещо повече - касаещо мъжът, за когото е искала да се омъжи, футболистът Пламен Димов от "Левски". Както знаем, двамата са били почти сгодени, когато той я зарязва заради друга, а Блага едва не се побърква.

Благовеста от първия "Ерген" изписка: Бившият ми годеник е "оправял" Габриела! (СНИМКИ)

Преди часове обаче тя, очевидно излекувана от мъката по Димов, заяви в подкаст, че бившият й е бил такъв женкар и коцкар, че е оправял и нейна "колежка" от "Ергенът", а именно Габриела. Габи АЕЦ-а, както я нарекоха всички тогава, потвърди факта, защото беше заедно с Блага на интервюто.

Двете мацки не пропуснаха да се подиграят с играча и да заявят, че той изобщо не е нещо особено. "Горко на жените, които ще се вържат на такива мъже и ще им вярват. Аз се радвам, че съм се опарила още навремето и сега съм доста по-бдителна със силния пол", каканиже Бонбонова.

А Габриела допълни, че понеже мъжете ставали все повече дефицитна стока, било нормално да се поделят между няколко жени. Дали?! Позволи ли на бъдещия си да й кръшка?!