Благо Джизъса отново спи с блондинка

Вечният плейбой пак си ляга до блонди. Е, засега ритнитопковецът все още не е сменил съпругата си Полина Спасова с друга мадама.

И ако подозирате, че Благо Георгиев все пак е „опитал забранения мед“ на друга силиконка, все още не го е направил.

А Полина решила да го зарадва, като смени цвета на косата си в русо. Надушила, че нейния мъж си пада по блондита или заради мисълта, че Русата Златка все още е в сърцето му.

Благо Джизъса пак спи с блондинка? Заряза ли Полина(Снимка)

Каквато и да е истината, хотелиерска щерка го е направила. Е, това може вече да ни подсказва за някаква промяна, но засега фактите не доказват това.

Защото милионерската наследница не само е станала руса, ами подхвана свирепа битка в социалките срещу Златка Райкова. Всеизвестен факт е, че Златка всяка неделя отговаря на щекотливи въпроси на феновете си в Инстаграм профила си.

Но вече е додеела на последователите си  с фраскането как е обиколила половината свят с Карен, коя е новата им дестинация за пътешествие и с колко кила е наддала при бременността си. В „тази игра“ се включи и Полина.

И тя веднага грабна вниманието на последователите си в Инстаграм с откровението как родителите й не били доволни, че излиза с Благой Георгиев, заради скандалната му слава. Обеща им още пикантерии, но лошата новина е, че го направи в неделя. Как ли ще реагира заядливата Златка, питат се феновете им.