Биполярна ли е Мара Отварачката - това вече масово се чудят в социалната мрежа и задават директен въпрос. Причината, разбира се, е в крайно неадекватното поведение на Мария, която не помни или се прави, че не помни какво е говорила вчера...

Сагата й с Мирослав Соколов вече не е латино сериал, а чиста диария, от която на хората им се повръща. Двамата се "развеждаха" поне десет пъти, после пак се събираха, обичаха се и се мразеха, целуваха се и се биеха... И всичко това се разиграваше пред очите на дъщерята на Мария - Марая, която сега е в най-трудната тийнейджърска възраст.

Тъкмо Мария заяви в началото на "Капките", че край - подала молба за развод и с Миро Дзвера се разделят... и след няколко дни той цъфна в публиката на шоуто, а Мара изчурулика колко много я обича и се грижи за нея и за дъщеря й.

Днес обаче, буквално преди часове, певачката даде интервю пред столичен вестник, с което "изгърмя бушоните". Видите ли, не била с Мирослав и движела развода.

"Миро може да идва на "Капките", но не сме заедно! Развеждам се с него и му пожелавам всичко най-добро. Връщане назад обаче няма", рече Марчето, а потребителите започнаха откровено да "дават заето".

Източник: Crimesbg.com