Андреа отлично осъзнава, че кариерата й отдавна е отишла в небитието и времето й по върховете на класациите е отминало отдавна. Бившата на Кубрат Пулев обаче се опитва да остане на преден план по всички възможни начини, колкото и нелепи и елементарни да са те.

Като вземем предвид абсурдните й смешни разголени снимки, които бълва постоянно, та стигнем до скандалите. Тези дни Андреа се опита да захапе Меди, чиято популярност явно й боде очите, но не успя. Онзи хич и не й обърна внимание. Затова тя нападна неговата шефка в компанията - Сашка Стоянова и я нарече проста шивачка.

"Тази Сашка беше една обикновена шивачка и винаги е била крива и смешна. Такива неща мога да разкажа за нея, че свят да й се завие, но нали съм възпитана", насосва Андреа, с което изобщо не показва възпитание, но щом така смята...

Всъщност певицата има известно оправдание за безумното си поведение и то е свързано с алкохола. Тя призна, че е била зависима от пиенето и е поглъщала внушителни количества, но вече била "чиста".

"Пиех много, но вече не. Успях да се излекувам чрез специалист, но пък сега съм малко като развалина. Зле съм, защото здравето ми се разруши. Не знам дали за това допринесе алкохолът, но имам и ставни проблеми, които ми пречат в ежедневието", призна екс Пулевица.