Всяко чудо за три дни, казва мъдра поговорка

В живота на Мара Отварачката винаги бушуват бури и ветрове. Вместо да се отдаде на кариерата и да вади хитове, миньончето на поп фолка се пусна по по-леката крива. Да влиза в креватите на богати и не толкова известни мъже, за да задоволи желанието си да има и да живее живот на кралица. Но без кралство, пари и име.

Та поп фолк певицата, която след като се зажени зарязва пеенето, пак е  на кръстопът.

Миро Соколов е третото й венчило, ама и там нещата жестоко скрибуцат. Първите й двама съпрузи също я затриха завинаги от живота си, въпреки че от хотелиера Димитър Андонов й е единствената щерка Марая.

С лихваря Миро Дзвера се венчават преди около година. Той изоставя жена си и двете си деца, за да стане съпруг номер три на певицата. Но наскоро стана ясно, че той често я бие, а последния път дори опира пистолет на челото й и я заплашва с линч. Мария обаче го спасява от затвора, като заявява, че двамата се отдават на по-хард с@ кс игрички  и заради това били по-шумни. А Мирослав се отблагодарява, като осребрява благодарността си със сто бона, за които се похвали лично фолкаджийката.

Но въпреки че твърдението й, че след този скандал нещата между нея  и Дзвера са „ток и  жица“, изглежда не е така. Мария се пусна тъжна и самотна в нета, а мъжът й липсва на снимката, което не се случва никога.

„Алчността никога не оправя нещата“, коментират в нета.