Албена Вулева вече е нанавиждана от абсолютно всички участници в състезанието на "ВИП Брадър"

Окончателният край на отношенията между Албена Вулева и останалите в Къщата е факт. Разбира се, майка й Людмила си остава нейният единствен съюзник, но тя не е сред пълноправните членове на шоуто, т.е. не участва в номинациите и състезанието за победата.

Албена Вулева отхвърли и последните си съквартиранти, които й симпатизираха. Уош МС е получил жесток отказ от нейна страна в отговор на признатите му чувства към нея, научи Kliuki.bg. Но не само това, а и Вулева дори се е подигравала на рапъра пред майка си. Това сериозно е наранило Стефан и той вече е напълно в противниковия лагер.

[caption id="attachment_328839" align="alignright" width="300"]Албена Вулева - любимка на публиката Албена Вулева - любимка на публиката[/caption]

Другият по-близък на Албена Вулева - Атанас Месечков, също вече е в по-хладни отношения с репортерката на Евроком. Двамата са имали разправия за чистенето в Къщата. Наско непрестанно вървял след Албена и оправял, за да няма недоволни, но вече му писнало и оставил Вулева сама да се справя с останалите съквартиранти.

Настроенията срещу Албена и Людмила в ефира на Нова изглеждат като жива пропаганда. Гала не спира да злослови по техен адрес в "На кафе", макар да е доста непрофесионално. Домсъветът на "ВИП Брадър" също е изцяло против Вулева и Захажаева.

Всичко това обаче обърна изцяло зрителските предпочитания. Изведнъж Албена Вулева стана фаворит на хората и дори се счита, че има най-много фенове. Във Фейсбук се създават непрестанно страници и групи в подкрепа на бившата звезда на "Сигнално жълто". Хората искат Албена да триумфира най-вече заради негодуванията срещу така наречените "випове". Вулева е единствената, която не се съобразява и не признава съквартирантите си за достойни да участват в шоуто.

Колкото повече негативи трупа в Къщата, толкова повече позитиви извлича Албена в битката за първата позиция в шоуто. Ако на финала бъде обявен реалният вот на зрителите, то нищо чудно Вулева да спечели "ВИП Брадър".