Не, двамата нито си измислят, нито са луди. Албена Михова и синът й Мартин Желянков разкриха в ефир странностите, които се случват в селската им къща в село Добродан и признаха, че не се плашат от това. А именно - къщата им е обитавана от духове, които си взаимодействат спокойно с тях.

Да, много са хората, които не вярват на подобни неща и моментално ще обявят актрисата за умопобъркана. Но не е така. Отдавна е доказано, че има необясними за човека неща, чието съществуване биха отрекли само ограничените и тези, които са като коне с капаци.

"Първото, което видяхме и то го видя синът ми, бяха дрехи, летящи във въздуха. Аз тъкмо оправях едни гардероби и бях извадила всичко на пода, когато Мартин ме извика и ми показа ризка и къси панталонки да летят във въздуха. Буквално", казва Албена. И добавя, че редовно чекмеджетата и други шкафове в къщата се отварят и затварят сами.

Най-тревожно обаче й станало като видяла едно дете със зашита уста пред себе си. "Както си снимах едно видео вкъщи и го видях отсреща ми. Беше до хладилника изправено и ме гледаше - дете със зашита уста. Не беше от най-приятните гледки", спомня си Михова.

Тя е разбрала, че това са духове на загинали в наводнения и други катаклизми деца, но и знае, че и нейните роднини редовно я навестяват и я пазят - нея и Мартин.

Източник: Crimesbg.com