Яростен конфликт се развихри между двете дами пред очите на хиляди зрители на Нова ТВ

[caption id="attachment_302911" align="alignright" width="300"]Мира Радева се нахвърли на Кремена Халваджиян Мира Радева се нахвърли на Кремена Халваджиян[/caption]

Поводът - цигарите и разбира се, оставането на забраната в сила, съобщава Pravda.bg. Кремена като един от най-изявените публични защитници се обяви против, казвайки че тя признава вредата от тютюневите изделия, но смята за дискриминация да се забранява на хората да пушат, защото ние от години говорим, че живеем в демокрация.

Мира Радева й опонира, че тенденциите в световен мащаб са към забрана на цигарите на публични места и България трябва да следва това развитие. Всеизвестна е вредата от пушенето, никой не забранява на пушачите да имат своя избор, но просто трябва да са на открити места, където със своето решение да пушат да не пречат на всички, които не са избрали това. Този спор е наистина безкраен, едно е вярно за всекиго обаче, цигарите не са полезни, затова пушачите са подложени на по-строг режим в сравнение с непушачите!