Ирина Тенчева буквално „отвя главата” на домакините
Ирина Тенчева разкри рецептата на страхотен десерт, който е готов само за три минути! Половинката на продуцента Иван Христов направи фурор в мрежата с тайната си рецепта за Бейлис сладолед. [caption id="attachment_426064" align="alignright" width="300"] Ирина Тенчева разкри уникална рецепта[/caption] Той е не само уникално изтънчен, но и вкусен, а и се прави много бързо. Ето какво сподели Ирина Тенчева: „Хайде да се видим след работа у нас. На кафе и нещо сладко и… нещо малко алкохолно?“… В натовареното и стресиращо (а напоследък и депресивно-дъждовно) ежедневие тези бързи уговорки между нас жените правят чудеса с настроението, нали? Поне при мен е така. Всеки, който ме познава знае, че среща само на кафе у нас няма как да се случи. Винаги трябва да има и питие, и нещо сладко, “завъртяно”, което не можеш да опиташ “навън”. Точно за тези срещи създадох и следващата рецепта, която е супер супер свежа и вкусна и отнема точно… 3 минути!!! Да, правилно прочетохте – 3 МИНУТИ! Представям ви любимия ми домашен Baileys сладолед! За 2 порции са ви необходими: 2 големи, нарязани на парчета и замразени от предния ден банана (тъй като в къщи постоянно правя смутита и сорбета на децата – в камерата винаги имам замразени плодове) 90 мл сладкарска сметана (предпочитам животинска) 90 мл Baileys Original 50 г нарязан черен шоколад и 2 ягоди – за декорация Приготване: Слагам в кухненски блендер всички продукти и бързо меля до хомогенна ледена консистенция. Препоръчвам да сервирате на момента, като поръсите топящия се в устата шедьовър с парченца шоколад и ягоди. И така – имате компания (дори това да е вашата лична – това е перфектно). Имате леко алкохолен десерт и време да му се насладите.Това са важните неща, за да се чувствате супер добре тук и сега! Ако не сервирате веднага, прехвърлете сладоледа в метална купа, покрийте със свежо фолио и приберете във фризера. Ако рецептата ви хареса и имате интерес ще ви споделя и една мааалко по-времеемка нейна вариация за много шоколадов домашен Baileys сладолед“, сподели уникалната рецепта Ирина Тенчева.
Коментирай