Навярно няма човек в България, който да не знае кой е Иван Главчев познат на меломаните, като Ванко 1. Името му става популярно през вече далечната 2001-ва година, когато с Мишо Шамара записват няколко песни и албум, и заедно пишат историята в зората на българската рап музика.

 

От там нататък, живота на колоритния, вече бивш рапър е изпълнен с възходи и падения, но той винаги успява да започне от начало, разказват негови съратници от музикалната сцена.

 

През 2022 година, когато Ванко 1 обяви, че стартира дентален бизнес, някои го взеха на шега, а други се съмняваха, че изобщо ще успее. Почти 2 години по- късно, той успя да докаже, че не просто ще се реализира в това отговорно поприще, а и ще направи нещо уникално.

 

Как Ванко 1 успя да превърне за толкова кратко време чисто нова клиника във водещ дентален център?

 

Бившият рапър винаги е имал уникален бизнес нюх и с откриването на V1 Clinic, го доказа за пореден път.

Вероятно няма нито една друга клиника в България, която да се похвали с толкова известни пациенти. В портфолиото на клиниката се нареждат звезди, като Наталия Гуркова, Благой Георгиев, голяма част от изпълнителите на Алфа Мюзик, бившата кандидат кметица и настояща порно звезда- Диана Габровска, създателят на красота – Валентин Кулагин и още много други инфлуенсъри, музиканти, артисти.

 

Какво има във V1 Clinic, което я превръща в магнит не само за известните родни звезди, ами и за "обикновения" човек?

 

В клиниката, Ванко е реализирал сериозни инвестиции и то не само за модерния интериор. Той е осъзнал, че за да успееш в толкова динамична и конкурентна среда, ти трябва най- доброто от най- доброто. Като започнем от специалистите, минем през апаратурата в клиниката и стигнем до материалите и консумативите, с които работят.

Освен това, за екипа на V1 Clinic, не съществува такова понятие като “малък” или “голям” случай, и на всеки пациент се обръща специално внимание, без значение кой е той.

 

Нашата редакция поздравява г-н Главчев и честно казано, нямаме търпение да видим как ще продължава да ни изненадва за в бъдеще и дали денталният бизнес ще е единственото предизвикателство, в което се е фокусирал.