Специалистите съветват да се използват натурални методи, като доказани храни. Вече при по-сериозни смущения, е необходимо да потърсите консултация със специалисти.

Тези 9 храни ще вдигнат желанието ви за секс в пъти 18+

Диня

Тя е една от най-познатите храни за укрепване на сексуалния живот. Съдържанието й на аргинин, въпреки краткотрайния си ефект, увеличава желанието за интимни отношения.

Други ключови съставки са ликопен и антиоксиданти, които от своя страна спомагат за предпазване на простатата.

Тези 9 храни ще вдигнат желанието ви за секс в пъти 18+ - Снимка 2

Целина

За съжаление, целината не е от най-вкусните изкушения, но определено има ползи в сексуалния живот. Тя съдържа стероидни хормони андростерон и астростенол. Също така има не малко количество магнезий, витамин Е, цинк и калий.

 

Риба

Рибата е невероятна храна с много ползи. Тя стимулира производството на тестостерон.

 

Джинджифил

Тази пикантна поправка също може да повиши тестостерона, което ще повлияе положително на игрите под завивките. Важно е да се отбележи, че джинджифилът има по-голяма полза за нежния пол.

 

Киви

Вкусният и здравословен плод също подобрява сексуалния живот. То е богато на витамин Ц, което спомага за повишаване на либидото. Разбира се, подобно важи и за другите цитрусови плодове.

 

Морски дарове

Освен рибата и други морски деликатеси могат да засилят сексуалните ви преживявания. Те спомагат за производството на тестостерон. Подобен ефект имат и маслините.

Тези 9 храни ще вдигнат желанието ви за секс в пъти 18+ - Снимка 3

Синьо сирене

Сиренето с мухъл е полезно за мъжете, тъй като съдържа фенил етиламинът, играещ роля на невротрансмитер и предизвикващ еуфория.

 

Броколи

Също богати на витамин Ц.

 

Банани

Съдържат бромелаин, калий и магнезий. Те подобряват сърдечно-съдовата система, което спомага за удължаване на сексуалния контакт.

Източник: blitz.bg