Тотален взрив предизвика Десислава в мрежата преди часове и буквално утрепа хейтърите, които я заливаха с обиди и помия години наред. Причината, както знаете, е ясна - теглото, с което Деси не можеше да се пребори дълго време. Е, съдбата си каза думата и ето, че се случи чудото.

Какво е направила със себе си: Никога не сме виждали Десислава в този вид! (утрепа хейтърите - СНИМКИ)

Към днешна дата Десислава изглежда така, както не е изглеждала от години, да не кажем дори никога. Певицата е напълно преобразена, вталена, подмладена, разхубавена, направо гореща. Снимките, които пусна, разгорещиха потребителите, а хубавото е, че се дължат на реална промяна, не на фотопош като при колежката й Андреа.

Не, Десислава не се е подлагала на липосукции или други операции за изсмукване на мазнините, а е използвала инсулиновите инжекции, с които се преобрази и Галена. "Малката" разлика между двете обаче е, че за Деси тези инжекции не са опасни, а препоръчителни.

Какво е направила със себе си: Никога не сме виждали Десислава в този вид! (утрепа хейтърите - СНИМКИ) - Снимка 2

Преглед при лекар установил, че Десислава има проблеми с кръвната захар и точно поради тази причина явно се е забавил метаболизмът й и не е успявала да намали теглото си. В мига, в който се разбира диагнозата и тя започва да си поставя нужните за здравето й инжекции, всичко си идва на мястото.

Както сами виждате, Деси сияе, изглежда и се чувства перфектно - както външно, така и вътрешно.