Промоутърът Димитър Ковачев – Фънки се завръща на екран с 11-я сезон на „Като две капки вода“, който ще тръгне след броени дни.

 

Той отново ще оценява безпощадно изпълненията на звездите-имитатори и ще повдига настроението но зрителите с чешитските си коментари. Култовият рокаджия е от хората, които никога не изпадат в депресия и не губят чувството си за хумор.

 

Фънки: Ще се стопя до 100 кила

Споделя, че напоследък успява да държи кръвното си в нормални граници като приема редовно медикаментите, предписани му от медици. Твърди, че е по-добре отпреди, но допълва, че сега се е появила и висока кръвна захар, но е взел мерки и за нея.

 

Дори от известно време е минал на диета. Отпреди няколко дни е намалил и пиенето и вече го кара по-полека, тъй като вярва, че алкохолът е този, който вкарва повече захар в организма дори от храните. Категоричен е обаче, че няма как да спре тотално алкохола. 

 

От думите му става ясно, че при него нещата стоят по-различно – може да се направи на „маймуна“, а на сутринта отново да започне с ракията, тъй като не го мъчи махмурлук. Тъй като се познава много добре, вече се опитва да внимава да не прави такива „простащини“.

 

Разкрива, че поставили рекорд с още двама приятели, когато само в рамките на една вечер обърнали 140 текили.

В нередки случаи са засядали с компания на маса по обяд и са ставали към 1-2 часа сутринта. Пие водка, текила и ракия, но е категоричен, че водката му се отразява най-добре на кръвната захар.

 

Колкото и изненадващо да ви звучи, е повел битка с килограмите. В рамките на две години е успял да свали 15 кг. и към днешна дата тежи 115 кг. като преди това е бил 130 кг. целта му е да се стопи до 100 кг. Не си дава много зор, но не отрича, че му е трудно. Крои планове в скоро време да започне да се движи малко повече, както и да плува.

Източник: Уикенд