Яна прави чудеса, за да се откъсне от водовъртежа около грижите за малкия Доминик

Яна панически се спасява от лапите на следродилната депресия и затормозяващите грижи около бебето.

Половинката на Петко Димитров изуми и родата, и служителите му със странно поведение. За да докаже, че не е обикновен придатък на Доминик и служи за нещо повече от хранене, чистене и пране на бебето, танцьорката тотално пощуря, научи kliuki.bg.

Яна се амбицира да повтори мегауспеха на колежката си Галена Великова. Не без помощта и финансовите инжекции на благоверния си, Димитрова отваря училища, наглежда бизнеса му и...хариза бебето на цели две гледачки.

[caption id="attachment_319065" align="aligncenter" width="300"]Яна иска да си върне живота Яна не ще да става слугиня на Доминик, а безнесдама[/caption]

Младата майка се поведе от новата ВИП мода в отглеждането на пеленачета. Наела е двама души – когато я няма и когато спи. Не че Яна не прекарва време с бебето си, но постоянно се оплаквала от преумора. Красавицата се жалвала, че не можела да си поеме дъх покрай грижите за бебето.

За да реши кардинално проблемът със следродилната тъга на жена си, Петко не само плаща на двете дами, но и позволил на половинката си да му изземе функциите, твърдят от „Всеки ден”. Яна стояла до малките часове да му наглежда бизнеса, а на бебето посвещавала времето за разходки и кърмене.

Тъкмо в парка младата майка запознала Доминик с Орлин Павлов. Конфузната среща с бившия й любим минала повече от добре. Певецът не се задоволил само с хладен поздрав, а се порадвал на малкото човече. Двамата все пак могат да го докарат до цивилизовани отношения и то с благословията на Петко! Бизнесменът присъствал на неочакваната среща на Яна с бившия й, но не се възпротивил на ентусиазма му.