„Ей затова отказвах да правя сватба с Благой! Вижте го какъв е селяндур – с костюм на сгоден циганин, а после – нахлузил късите шорти и тениската, върти гюбеци на дива чалга! Не, мерси!“, възмутена била Златка Райкова пред свои познати, коментирайки сватбата на бившия си Благой Георгиев с Полина Спасова.

Тържеството в действителност премина под звуците на маанета и ретро чалга, изпълнена от фолк певицата Бони, специално поканена от Джизъса за голямото събитие. В официалната част младоженецът бе заложил на бял костюм с елек и папийонка, които после замени с къси спортни бели шорти, бяла тенистка и маратонки в комбинация с дълги шарени чорапи.

За да бъде в тон със съпруга си, булката също се преоблече в костюмче от къси панталонки и тениска, но поне бяха маркирани с луксозната марка Gucci. Подобен стайлинг обаче няма как да видим при Златка Райкова, която винаги държи на елегантната визия, заложена и в собствения й бранд.

Близки до плеймейтката разказват, че през годините, в които е била с Благо, Джизъса неведнъж й предлагал брак и настоявал за сватба. Моделката обаче повтаряла, че не иска да се жени и никой не можел да разбере защо толкова се дърпа. „Е, сега видяхте ли защо? Знам му селския манталитет на Благой – дай му чалга и къси гащи и му гледай сеира“, подигравала се Златка на сватбата на бившия си.