Златка Димитрова получи гигантска „валентинка” седмица преди празника на влюбените

Златка Димитрова се превърна в личен шофьор на Свети Валентин, без да иска.

Романтичната плеймейтка се оказа затрупана с десетки сърца и гигантски Купидон от любимите си творци на красота. Нейният Миро няма да ревнува, но трябва да покара доста време един твърде романтичен мерцедес, видя kliuki.bg.

Златка Димитрова се похвали с доста ефектен подарък седмица преди комбинирания празник на влюбените и Трифон Зарезан. Моделката посети свои приятели и на излизане от студиото им остана сразена от вида на колата, с която беше дошла. zlatka dimitrova

Въпреки че возилото всъщност е на нейния Миро, заговорниците не се колебаха, и го облепиха с романтични стикери. Шашнатата дама побърза да сподели вълнението си с любимия, макар мил глас зад кадър я успокояваше, че една боя и проблемът й ще бъде забравен!

Едричкият Миро със сигурност е нямал нищо против, защото Златка Димитрова малко по-късно след случката сподели с приятелите си в социалката: „...Винаги съм казвала, искам да живея, а не просто да съществувам! Това е смисъла на живота...тези жестове!”. zlatka Щедрият Миро като истински мачо не пести пари за любимата, но няма сам да роди подобна идея. Бизнесменът се оказа в заговор с фирмата за кожени изделия и приел да окичат колата му с детайли, които казват, че струват по сто лева единия!

Едрият любим на Златка Димитрова със сигурност няма да шофира колата си сам скоро, но моделката няма да откаже да го превозва по обектите. Щастливката тази година чака да й се случат всички красиви неща, които миналата година не успяха. Както изглежда, мечтите й са на път да се сбъднат.

Виж как Златка Димитрова получи най-ефектния си подарък за Свети Валентин предварително: