Михаела Филева не прилича на абитуриентка, а на плеймейтка, но това не я накара да се сърди на учителката й

Михаела Филева е била доста атрактивна и предизвикателна абитуриентка.

Снощи красивата певица получи истински комплимент като беше обявена за Кралица на бала в „абитуриентската вечер” на Dancing stars, видя kliuki.bg. Освен това, Михаела Филева има шанс да спечели и Купата в шоуто (и гадже – според запознати).

Наред с безспорния й чар и танцови умения, зрителите успяха да видят и любимката си като абитуриентка. Поводът за това стана учителката на Михаела Филева, която публикува снимка от албума си с бивши ученици.

„Госпожата” на певицата сподели кадъра, явно развълнувана от характерната за сезона истерия по абитуриентските балове. На снимката певицата изглежда неузнаваема – почти като плеймейтка!

[caption id="attachment_315720" align="aligncenter" width="199"]Михаела филева като абитуриентка Михаела Филева е като сирена на бала си[/caption]

С доста предизвикателна рокля, може би без бельо, изкусителен поглед...Дори върлите фенове на Михаела Филева коментират, че прилича на фолкпевица! Че кой би предположил, че в това тяло за грях се крие дисциплинирана звезда с диплома от Математическата гимназия?!

Учителката на Михаела Филева обаче не мисли така. Тя страшно се гордее с възпитаницата си, а чаровницата не само не й се разсърди, но и демонстрира истинско уважение към нея:

[caption id="attachment_315721" align="aligncenter" width="296"]Госпожата на Михаела Филева се гордее с ученичката си Госпожата се гордее с момичето си[/caption]

Похвалното е, че само няколко години след бала си, певицата вече е създала име, има постижения и награди. Работи здраво и нищо чудно до няколко седмици Михаела Филева да има още един приз в колекцията си.