Валери Божинов може да не достигна успехите на Бербатов, но със сигурност получава толкова любов, колкото него

Валери Божинов е спящият красавец в приказката на дъщеря си.

Явно не всичко е модни дрешки и фризьорски салони за жената на футболиста. Николета даде ясно да се разбере, че в спалнята й има място за ефектен мъж, кръгло легло, големи огледала, но и за голям пухест Мечо и детски играчки!

Един такъв трогателен момент е хванала вечно въоръжената с телефон Николета. Валери Божинов се буди по най-нежния и грижовен начин, който познават родителите. Изглежда, че водещата би имала феноменален успех като фоторепортер, ако не беше така суетна и не предпочиташе да снимат нея. Днес обаче няма да я критикуваме, а ще споделим, че и тя като всяка нормална майка коментира с вълнение: nikol Малката Никол Божинова може да е принцеса за мама, тате и цялата рода, но у дома предпочита да е Кралица и да командори всички. Любимият й паж е тате, който дори да е играл до късно карти с чичо Петко, е длъжен да стане в момента, когато тя поиска. Николчето обаче е умница и вместо да тропа с краче, събужда своя герой с целувка, видя kliuki.bg.

Колегата му Бербатов преди време разсмя феновете като пусна как дъщерите му го будят я с целувка, я с краче в лицето. Голямото му момиченце обаче от скоро го пренебрегва заради слабости като анимационните филмчета: mitko berba nemo Явно в това отношение Валери Божинов го води. Може да е закотвен в родината поради липса на по-добра оферта, но със сигурност е центърът на вселената за момиченцето си.