Оказва се, че от тазгодишното издание на „Един за друг“ като победители ще излязат двойката Виктория Кузманова и Явор Зайн.

 

Това издават хора от кухнята на романтичното шоу.

Снимките на риалитито са приключили още преди няколко седмици и както сами се досещате, екипът е наясно с това коя е двойката-победител.

 

Виктория и Явор печелят „Един за друг“

Бившата адреналинка от „Господари на ефира“ Виктория и възлюбеният й Явор, успяват да надвият Иван и Александрина в последната оспорвана битка и да грабнат голямата награда от 100 000 лв.

 

Както вече стана ясно още преди няколко епизода, Виктория, която има собствен салон за красота и работи като маникюристка възнамерява да вложи част от спечелената сума в разширяване на бизнеса.

 

Както вече стана ясно, тв изявата никак не е далечна за Виктория и Явор – тя се изявяваше като адреналинка и танцуваше разголена пред очите на Зуека и Рачков, докато възлюбеният й Явор участва в „Сървайвър“ през 2014 г., когато шоуто бе заснето в Камбоджа.

 

Двойката са заедно от десет години и имат едно дете. Въпреки желанието на Виктория за още една рожба, тя не среща разбиране от страна на Явор. Към момента възлюбеният й все още не й е предложил и брак, тъй като смята, че той разваля цялата магия. За него подписът е изпразнен от смисъл.

 

Тези две причини стават повод за раздялата на двойката. Те са били разделени близо половин година, но малко преди да влязат в риалитито, решили да си дадат още един шанс.

Голяма част от зрителите обаче са на мнение, че тази двойка, както и Александрина и Иван, не стигнаха до финала със собствени усилия, а бяха избутани дотам. Очевидно това е поредното предаване, което поднася горчиво разочарование на зрителите от това, че всичко е предварително нагласено.

Източник: Уикенд