Весела Топузакова едвам изчака дните, в които беше решила да пази бебенцето си от зли очи, за да покаже своята гордост

Весела Топузакова не спира да се хвали с първата си рожба.

Синчето й Виктор вече е на няколко месеца и непрекъснат източник на дребни радости и поводи за гордост. Естествено и тя, и татко му Елин не пестят пари, щом става въпрос за него, научи kliuki.bg.

Бебе Топчо не просто разполага с приличен набор от маркови дрешки, шишета и играчки. Хлапето от сега се учи да се вози на най-доброто! Весела Топузакова не е жалила пари и е изръсила цели пет бона за бебешка количка.

[caption id="attachment_322776" align="aligncenter" width="225"]Весела Топузакова покаца мерцедеса на бебето Първият "мерцедес" на моето синче[/caption]

Весела Топузакова покаца мерцедеса на бебето Цената не е просто впечатляваща! Средностатистическата майка харчи най-много половината сума, за да се обзаведе с всички екстри за новородено. Кой обаче може да се сърди на родител, който иска просто най-доброто за детето си?! Весела Топузакова покаца мерцедеса на бебето

Весела Топузакова покаца мерцедеса на бебето Въпросното возило „Астън Мартин” е популярно сред ВИП-средите като „мерцедеса на бебешките колички”. Както предполагате, и Петко и Яна си имат такъв! И Доменик има такъв Щастливите мама и тате от сега приучват техният Доменик да прави като тях – да иска най-лъскавото, и скъпо на пазара! За разлика от Весела Тотева обаче Яна Димитрова категорично не ще да показва на света своя наследник!