Венета Райкова посреща Новата година със своите момчета като глезена принцеса

Венета Райкова побърква душманите, дори когато не работи.

Колкото и да злорадстват зад гърба на бившата Госпожа „Горещо”, че плеймейтка я е детронирала и че си няма вече предаване след години тормоз над звездите, блондинката не показва с, нищо че е нещастна! Напротив! Венета Райкова се наслаждава на всеки миг празнично безделие, видя kliuki.bg.

След слугинажа покрай Бъдни Вечер и Коледа със семейството на брат си, телевизионерката събра домочадието и се изнесе в любимия Велинград. Там, блондинката обичаше да отдъхва от столичния шум, докато беше и работещо момиче. Очевидно, може да си позволи подобни слабости, макар да се води безработна.

Венета Райкова започна посрещането на Новата година от вчера – традиционно – на салатка и ракийка. Днес деня започва от рано, но прилично...засега! Хубавицата кротко чете нова книга до басейна на хотела, където са отседнали, докато чака разпускащия си масаж.

[caption id="attachment_332488" align="aligncenter" width="300"]Венета Райкова е във Велинград Дребни женски радости - книга, басейн, масаж...[/caption]

Но да не си помислите, че Венета Райкова е загубила ентусиазъм?! Палавницата има далеч по-свиден повод да празнува, освен настъпващата 2015-та! „Голямата уста” и тази седмица има кръгла годишнина. Днес се навършват цели десет години от първата й официална среща с Тишо.

[caption id="attachment_332489" align="aligncenter" width="300"]Венета Райкова е във Велинград Венета Райкова на салатка, ракийка и веселба!...Мъка, мъка...[/caption]

Тогава реалити-героят прояви за първи път овенския си характер и не оставил любимата си водеща сам-сама в дома на майка й. Завел я в неговия ресторант и разговаряли в продължение на цели 12 часа...От приказка на приказка посрещнали Нова година, след няколко месеца се сгодиха, ожениха се тайно, купиха си дом, Патрик...и останалото е история!

[caption id="attachment_332490" align="aligncenter" width="273"]Венета Райкова и Тишо с нова нежна годишнина Ако не беше Патрик там, щяхме да помислим, че звънят на щъркела за братче...[/caption]

Венета Днес Венета Райкова се отдала на най-трудната професия – съпруга и майка. За нея никой не плаща, но блондинката никак не дава повод за съжаление. Ако безработните изглеждаха и имаха радости като Венета Райкова, нямаше да бързат да се върнат на щат.