Васко Василев завладя публиката със своето турне Cinema Concertos, в което той представя музикално теми от кино ленти като „Кръстникът" и „Индиана Джоунс"!

Както стана ясно след концерта си пред публиката на Летен театър - Бургас, Васко Василев е получил предложение за брак от своя голяма почитателка, но преди това хиляди покани за вечери и срещи от омагьосаните от музиката на Васко дами, пишат и от изданието "Лайфстайл".

Разбира се, със своята естественост и скромност, музикантът спокойно прие всичките отправени му предложения, раздаде своите автографи на феновете си и се отправи към Варна за следващия си невероятен спектакъл.

[caption id="attachment_324313" align="aligncenter" width="260"]Васко Василев плети публиката с турнето си Васко Василев плети публиката с турнето си[/caption]

За тези, които са били зрители на това турне, е ясно колко завладяващо и артистично е представена музиката от известни филми, изпълнена с класически музикални инструменти и прекрасни музиканти, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_324312" align="aligncenter" width="300"]Памела Никълсън с цигуларя Васко Василев Памела Никълсън с цигуларя Васко Василев[/caption]

А тези, които тепърва ще посетят спектаклите на Васко Василев, трябва да знаят, че освен него, на сцената се изявяват още 11 професионални музиканти от различни страни - България, Испания, Англия, Сингапур, както и бившата любима на Василев и популярна като майката на музикантката Ванеса Мей - Памела Никълсън, която свири на пианото. Препоръчваме да усетите тази магия, която тези изпълнители са сътворили с таланта си.