Ваня Джаферович е в най-щастливата серия в живота си – всичко, благодарение предимно на Жени

Ваня Джаферович – актуалният победител в Сървайвър се похвали с мъжко чАдо!

На връх националния празник на втората си родина хърватинът „изкрещя” дълго чаканата вест за феновете си, видя kliuki.bg:

djaferovic 7

Той и изкусителната му съпруга бяха много пестеливи на информация преди мъникът да се появи на бял свят. Знаеше се само, че ще се ражда напролет, каквото и да значеше това. Плеймейтката с талант на вдъхновителка и оцеляващ държеше много да опази този миг за себе си, предвид драматичната история на предходното й раждане. Сега обаче всичко мина по план и веднага щом бебето проплака в частна клиника в Бургас и щом ефектът от упойката премина, щастливата майка също се произнесе в социалната мрежа: „Да, това е щастието! Най-прекрасния баща и съпруг, най-миличката кака Леа и...Бо Джаферович (Beau Dzaferovic)...”

djaferovic 6 Така всички научиха името на малкия бероец, който след има-няма и двадесет години също ще бъде натирен от мама на някой самотен остров, за да брани семейната чест в Сървайвър! Не знаем на кого е кръстен, но от сега цялата фенска любов към баща му се пренасочи към него. djaferovic 3

djaferovic 5

djaferovic 4 Ваня Джаферович и неговата Жени са от успешните участници с роднинска връзка в играта. Хитрият победител обаче отстъпва първенството на съпругата си. Да, той грабна победата в приключенското реалити, но сам признава, че отиването и триумфа си дължи на „треньорските съвети” на бойната си женица.

От клиниката пък изненадаха феновете на Сървайвър с ексклузивна „фотосесия” на бебе Бо. Очевидно този път раждането е протекло максимално сигурно и по план. Хлапето бързо е положено за първа целувка от мама, а навън вече го очакват тайфа ентусиазирани роднини от всички точки на планетата. djaferovic 2

djaferovic Ваня Джаферович напусна терена заради ужасна серия от контузии и несполуки. Срещата и по-скоро бракът му с Жени явно е обърнало късметът му. Сега блондинът е в най-щастливата серия в живота си! От сърце желаем на Ваня Джаферович и прекрасната му любима да съхранят любовта си и да отгледат живи, здрави и щастливи деца!