Златка Райкова в нова светлина

Невероятна снимка на Златка Райкова се появи във Facebook профила й преди малко. Фотото обаче показва плеймейтката в друга светлина. Няма показване на определени части от тялото, няма страстни погледи в камерата или пък целувки към феновете. Злати е изключително стилно облечена. Тя носи синя рокля с бяла дантела от двете страни. Дрехата е наистина невероятна и е готова за модно ревю.

Златка Райкова досега се показваше пред обществеността по доста оскъдни дрешки. Тя никога не се е притеснявала от събличането, даже и пред камера. Злати е участвала в какви ли не формати на подобни съблазнителни проекти, но да я видим с подобна рокля си е изненада.

[caption id="attachment_305291" align="aligncenter" width="300"]Rusata-Zlatka Златка Райкова сменя изцяло имиджа си[/caption]

Дали пък Русата наистина не се е променила, се питат мнозина, гледайки тази снимка. Тя обяви многократно както в Биг Брадър, така и след това, че вече е съвсем друга личност и се е наживяла достатъчно. Единственото, което желае сега, е да бъде с любимия Георги. Райкова може би е решила да сменя изцяло имиджа си, а с това и начина си на обличане. Бъдещето ще покаже дали тази тенденция ще продължи, а сега вижте изящната Златка Райкова по начин, по който едва ли сте очаквали.

Elegantna-Zlatka