Манекенката Александра Богданска стана за смях с един куп глупости, които изръси в новия си влог. Тя се опита да преподава урок по италианска история, но се получи страшен срам, от който ще се възстановява дълго.

Алекс се включи от Сицилия, без дори да знае, че това е остров, а не град. Последваха един куп тъпотии от нея.

Тя посети градчето Таормина, което през цялото време, незнайно защо, наричаше Таорино. В днешно време, когато има интернет за всичко, такива грешки са просто непростими.

Големият бисер, който изръси, обаче е свързан с романа „Кръстникът“. Богданска го обърка с филма, като каза, че романът е написан от Франсис Форд Копола, който всъщност е режисьор и сценарист на филма. Очевидно Алекс не е чувала за Марио Пузо.

В последно време на манекенката никак не й върви. Тя се разведе, погрозня значително, а сега стана ясно, че в главата й никой няма.

Най-нелепото е, че Алекс, за разлика от повечето си колежки и известни жени като цяло, има висше образование. Тя го е завършила в Благоевград, което е срам за Югозападния университет.

Даниел Петканов се чувстваше комплексиран от тази толкова простовата жена. Това говори, че самочувствието му е на под всякаква критика.

Бяха перфектната двойка. Комплексар и куха лейка, не трябваше да се разделят, родени са един за друг, дори трябваше да участват в „Един за друг“, когато можеха.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com