Сватбата на Илиян и Камелия предизвика смесени коментари, но само булката беше безукорна

Сватбата на Илиян и Камелия вече е в историята и би трябвало да вълнува все още младоженците и най-близките им, но не е така! Милото празненство на брега на морето още се коментира, а дебелашките шегички по адрес на младоженеца и ВИП-гостите бяха само началото!

Че колегите на певеца се изложиха като кифли на тържеството – всеки го видя. Изпълнителят събра на празника си повече звезди, отколкото Пайнера на турнето си, видя kliuki.bg. Те обаче му се отблагодариха с нещастни опити да засенчат съпругата му или тотално незачитане на дрескода. Дано да са компенсирали резила си с голямо парти и дебели пликове „поздравления” за младоженците.

С тях и без тях, сватбата на Илиян и Камелия пак стана прицел на хейтърски закачки. Нетрадиционния микс от коприна, плажна романтика и мазни кючеци в Слънчев бряг я доведоха до пречално сравнение.

[caption id="attachment_322791" align="aligncenter" width="300"]Сватбата на Илиян и Камелия обра точките Можете ли да си представите, че една сватба на брега на морето може да се сравни с този потрес?![/caption]

В мрежата има видео-хит, произведен в България, на който се смее със сълзи цял свят. Би било смешно, ако мнозина не повтаряха, че сватбата на Илиян и Камелия за малко да се докара до това полжение.

Щастливка е поне младоженката. Само тя в цялата лудница изглежда на мястото си – красива, стилна, в идеална форма след раждането. Жалко само, че се смеят на най-светлия й ден!

Виж с какво сравниха сватбата на Илиян и Камелия: